6-årsklubb og 6-årsbokutdeling

Søndag 1. oktober er det utdeling av 6-årsbok i Eide kirke. Alle 6-åringer som står som medlemmer/tilhørig er invitert pr. brev, men om noen brev har forsvunnet på veien, er invitasjonen lagt ved under her. Alle 6-åringer som ikke er medlemmer er også hjerteTre i et tre-invitasjonsbildelig velkommen, men det hadde vært flott om de tipset trosopplærer Tommy Stormo på forhånd, slik at navnet kom på listene. Alle kan tipse ham om at deres 6-åring kommer, for her blir det også diplom for gjennomført klubbdeltakelse.

Skulle du ikke ha tid og anledning til å komme til Eide kirke denne søndagen, så har vi også en 4- og 6-årsbokutdeling i Gaustad kapell 10. desember, beregnet for de unge i ytre strøk. Men alle 6-åringer er hjertelig velkommen til Eide, uansett hvor de måtte bo 1. oktober altså.

I tillegg har vi to samlinger med 6-årsklubben, først lørdag 30. september kl. 12.30-14.00. Vi har kirka åpen fra kl. 12.00 og vi serverer litt å spise før vi går i gang med selve klubben.
Andre samling er torsdag 4. oktober kl. 17.30-19.00, også her enkel servering.
Det er selvsagt mulig å komme på bare en av samlingene, om en ikke kan komme på den første eller andre.

Spørsmål rettes til trosopplærer Tommy.

17_Utdeling av 6-årsbok begge kirker