Advent og jul i Eide menighet 2021

Dnk_Julekrybbe-1

Det er blitt noen endringer i programmet for advent og jul i forbindelse med koronasituasjonen, og det kan komme flere. Slik ser det ut pr. 13.12:

Julaften – 24. desember

– Strømmet gudstjeneste med krybbespill fra Eide kirke kl. 14.00. Eide menighets aspirant- og barnekor deltar og Torill Kristiansen spiller fløyte. Du finner gudstjenesten på YouTube- Kirka i Hustadvika og eidemenighet.no.

Juledag – 25. desember

– Høytidsgudstjeneste i Eide kirke kl. 12.00. Meld deg på eller bare møt opp (sms Ragnhild 92029113)  Astrid Flugstad spiller og Ole Jørgen Flugstad synger

Nyttårsaften – 31. desember

– Gudstjeneste for små og store i Eide kirke kl. 14.00. Meld deg på eller bare møt opp (sms Ragnhild 92029113)

Kristi åpenbaringsdag – 2. januar

– Søndagsskolen inviterer til juletrefest for små og store på Eide bedehus kl. 16.00. Festen blir tilpasset smittevernsrestriksjonene. Følg med her for eventuelle endringer.