Åpen kirke for de minste

Barn i kirka

VELKOMMEN TIL KIRKA DI!

Eide kirke lørdag 30. oktober kl. 10-14

Denne lørdagen inviterer vi spesielt deg som er mellom 0-3 år og familien din til å komme i kirka. Det er åpent fra kl. 10-14, og dere kan komme innom akkurat når det passer dere.

Det blir:

– stasjoner der dere kan utforske kirka, leke,

lese bøker, tenne lys og tegne

– noe å bite i til alle (og kaffe til de voksne)

– utdeling av bok til de som er mellom 0-3 år

– sangstund kl. 11.00 og 13.00

Dere trenger ikke å melde dere på, men gi gjerne beskjed dersom noen har spesielle behov eller matallergier. Ved spørsmål, ta kontakt med prest Ragnhild Fuglseth på tlf. 92 02 91 13 eller @eidepresten på messenger eller instagram.

Åpen kirke for de minste er en del av trosopplæringen i Eide menighet. Trosopplæring er for alle. Vi har adressen til alle som er døpt, men invitér gjerne med dere noen dere kjenner. Brevet finner dere også på eidemenighet.no. Dersom dere ikke kan komme, ta gjerne kontakt for å avtale et eget tidspunkt for utdeling av bok.

Hilsen Ragnhild prest og kirketjener Santiago