Gi en annerledes julegave!

eidekirkemedmane

Eide menighets lyd- og bildeprosjekt vil samle inn et bidrag til å kjøpe inn to gode lydanlegg til stuene på Slettatunet og Furutoppen.

Vi har andakt hver tredje uke og får ofte tilbakemelding om at det er vanskelig å høre oss. Vi tror at et taleanlegg av god kvalitet (til ca. 10.000 pr. stue) vil hjelpe på dette. Det vil også kunne brukes til kulturelle arrangement og andre aktiviteter. Du kan gi et bidra til prosjektet på kontonr. 3932 20 00573. Merk innbetalingen med «lyd og bilde» eller til Eide sokn på Vipps (81689) Mcash.

Vi selger også et «gavekort». Et valgfritt beløp (vi foreslår kr. 200,-) går til innsamlingen, og kortet til mottakeren. Der står det at de har vært med og gitt god lyd. Kortene kan kjøpes på menighetskontoret eller på sykehjemmet (kun kontooverføring eller giro), eller bestilles ved å sende e-post til prest@eidemenighet.no. Følg med på eidemenighet.no / Eide menighet på Facebook for å se hvordan det går med innsamlingen!skjermdump-gavekort

mcash-plakatmal-eide-kirke-liten