Globusagentene

Globusagentene-logo

Globusagentene er et trosopplæringstiltak for 4. klassingene i Eide. (Alderstrinnet fra Averøy kan også delta på Eide på denne første samlingen). Første samling er mandag 14. oktober kl. 17 – 18.30, i Eide kirke.
Temaet er hele verden, med fokus på noen steder. Vi får besøk fra Acta første gang, NMSu på samlingen på nyåret og vi skal ha stor samling med «misjonsbasar» til sommeren. Dette skal bli lærerikt og artig! Kontakt trosopplærer Tommy Stormo for påmelding. Har ikke din 4. klassing fått invitasjon? Her er invitasjonen: 13_Globusagentene_ny_Eide, til nedlasting. Brevene er sendt til medlemmer og tilhørende i Den norske kirke. Ikke-medlemmer er hjertelig velkommen til å være med på samlingene. Hjertelig velkommen med din påmelding til trosopplerer@eidemenighet.no.

globusagentene