Helt grønn – overnattingstur for 7. klassinger 15.-16. juni

helt grønn logo

(Avlyst i år – men vi prøver igjen neste år – kanskje med et annet tidspunkt…)
15.-16. juni er det like før sommerferien, og 7.-klassingene er snart ferdig med barneskolen! Trosopplæringen i Eide inviterer til verdens første ”Helt grønn” –  en overnattingstur i forbindelse med friluftsgudstjenesten på Halåssetra. Vi skal nyte naturen, lære, leke og ha det gøy, grille, ha underholdning og være med på gudstjenesten. Vi skal snakke om hvor i all verden verden kommer fra og om ansvaret vi har for å ta vare på den – ja, hvordan du kan være en grønn helt!
Oppmøte 15. juni kl 14.00 på parkeringsplassen ved Halåssetra (MERK at det stod feil i brevet, oppmøtet er 15. og ikke 16. juni, naturlig nok!)  Foreldre/foresatte og alle andre er velkomne til gudstjenesten søndag kl. 12.00. Etter gudstjenesten er det kirkekaffe, og så er vi ferdige.Med på turen blir prest Ragnhild Fuglseth og trosopplærer Tommy Stormo, i tillegg til at vi ønsker å ha med foreldre, foresatte eller andre. Vi får også besøk av Anders Røynstrand som er naturforvalter.Brevet om Helt grønn kan du lese her. Turen er åpen for alle som går i 7. klasse eller er født i  2000. Brevet er sendt til alle som står i Den norske kirkes medlemsregister som medlem eller tilhørig, men alle er altså velkomne:)