Kode B for 6.-klassinger

kodeb_logob

Kjære 6.-klassing!

Velkommen til Kode B! B står for Bibelen, og på Kode B prøver vi å finne ut mer om boka som vi kaller Bibelen – hva den handler om, hvordan den ble til og mye mer.

Vi møtes på klubben på Eide bedehus og spiser pizza, spiller spill og har felles opplegg! Pga. smittevern møtes vi klassevis/skolevis:

Torsdag 11. mars kl. 14.05-15.30: 6A, Eide barneskole

Torsdag 11. mars kl. 17.00-18.30: 6b, Eide barneskole

Torsdag 18. mars kl. 17.00-18.30: 6. klasse, Lyngstad og Vevang barneskole

Påmelding til Ragnhild på sms 92029113 senest dagen før. Les mer under!

Håper du vil komme!

Hilsen Ragnhild prest + Bjørg og Santiago 🙂

Til foreldre og foresatte!

Bibelutdelingen og LysVåken-helga for 6. klassingene som skulle vært i januar ble flyttet på grunn av det viruset dere vet, og vi håper at vi kan ta igjen dette neste skoleår. I mellomtida vil vi invitere til Kode B-samling. Vi deler opp klassevis og passer på smittevernet gjennom registrering, holder god avstand mellom oss lederne og barna, bruker håndsprit og vasker berøringsflater.

Dette brevet sendes til alle som er døpt eller står som tilhørige i medlemsregisteret, men alle 6.-klassingene er velkomne.

Trosopplæringen skal være for alle. Trenger barnet ditt tilrettelegging, ta gjerne kontakt! Det kan være alt fra at vi kan ha en samling enkeltvis, bruke større skrift, lage mat tilpasset allergier eller andre ting dere har behov for.

Med på samlingen blir Ragnhild Fuglseth, sokneprest i Eide, Santiago Huanca, vikar i trosopplæringen og Bjørg Myhre som er prestestudent og i praksis i Eide.

Ta gjerne kontakt om dere lurer på noe, og husk å følge oss på Facebook: Eide menighet.

HUSK PÅMELDING SENEST DAGEN FØR TIL RAGNHILD:

SMS TIL 92029113

Arrangør: Eide menighet v/trosopplæringen