Kode B i Eide 2017

Kode B starter denne uka. Vi forsøker å legge dette til rett etter skoletid, slik at 6.- og 7. klassingene (som alle er invitert) slipper dra hjem først, for så å dra tilbake. Da rekker man også treninger, øvelser og annet som skjer senere på ettermiddagen/kvelden også.
Vi har en enkel servering slik at de ikke skal sulte aldeles ihjel (første samling boller og bananer og litt (b)juice – det er jo Kode B…  Samlingen varer ca. 1,5 time (om det ikke blir store mengder unger, da – da må vi strekke oss til nærmere 2 timer… 🙂 ) Vi håper foreldre/foresatte er gode og henter de unge om de ikke rekker busser om de trenger slikt til hjemturen.
KODE B – første uka:
Tirsdag 7. mars: Eide (kirka) kl. 14.05,
Onsdag 8. mars: Lyngstad skole kl. 14.15
Torsdag 9. mars: Vevang kl. 14.00.
Sjekk invitasjonen lenger ned her for de andre samlingene.
Meld gjerne din 6.- eller 7.klassing på. Ta gjerne med Bibelen som de fikk med Eide menighet, nylig eller i fjor. 🙂 Tommy trosopplærer