Lys våken og bibelutdeling for 7.-klassinger

lysvåkenKjære 7.-klassing! Velkommen til:

LYS VÅKEN: EIDE KIRKE 12.-13 NOVEMBER – påmelding senest 9. november
BIBELUTDELING: EIDE KIRKE 14. NOVEMBER KL. 11.00 – ingen påmelding

12.-13. november arrangerer Den norske kirke i Eide
Lys våken i Eide kirke. Alle som er født i 2009 (7.-klassing) – du, altså – er invitert til å bli med!

Vi møtes fredag kl. 18.00 i Eide kirke. Da får vi vite litt mer om hva det vil si å være lys våken – det handler ikke om å være våken hele natta, men om å være oppmerksomme på det som skjer rundt oss! Vi skal utforske kirka, høre bibelfortellinger, tenne lys, synge lys våken-sangen, spise pizza, leke, prate, dra ut en tur med lommelykt og mye mer. På slutten av kvelden ordner vi til soveplasser til de som vil overnatte i kirka!

Det blir godnattfortelling, og to voksne våkne nattevakter passer på, pluss at Ragnhild prest sover i 2. etasje. Dersom du ikke har lyst til å overnatte kan du dra hjem kl. 23 og komme tilbake neste morgen kl. 8.

Lørdag spiser vi frokost og har gudstjenesteverksted der vi forbereder gudstjenesten på forskjellige måter. Vi skal også leke og spise lunsj før vi drar hjem kl. 13.00.

Søndag møter vi opp kl. 10.00 for å øve på oppgavene våre i gudstjenesten. Så blir det gudstjeneste med bibelutdeling kl. 11.00. Da håper vi du inviterer med deg venner og familie! Vi er ferdige ca. kl. 12.15. Du kan også møte opp bare på bibelutdelingen. Da velger du selv om du vil møte opp kl. 10 for å være med og øve eller komme direkte kl. 11 og bare komme fram og få Bibelen din.

Vi håper vi sees!

Hilsen Ragnhild, Tommy og Santiago

P.S. Søk opp lys våken-sangen på YouTube!

Til de voksne

Lys våken arrangeres av trosopplæringen i Eide. Gjennom å leke, høre historier, overnatte i kirken, utforske kirkerommet og kirkens nærmiljø og delta i gudstjenesten blir barna bedre kjent med kirkens tro og tradisjon. Ta gjerne med familie og venner på gudstjenesten som er søndag kl. 11.00.

Med på samlingen blir blant annet Ragnhild Fuglseth, sokneprest, Tommy Stormo (trosopplærer) og Santiago Chura (kirketjener.) I tillegg trenger vi hjelp av dere foreldre:

– Kan du være med som ”englevakt” fredag kveld eller lørdag formiddag? Englevaktene er til stede for å hjelpe til med praktiske ting, finne fram plaster eller trøste og hjelpe til å holde ro i gruppa om det trengs. Englevakter kan også være faddere, besteforeldre eller andre voksne dere stoler på.

– Kan du være med som nattevakt? For å få kunne ha overnatting trenger vi to foreldre som kan være våkne nattevakter. Vi kan dele opp natta dersom dere ønsker det. Noen år har vi gjennomført lys våken uten overnatting, men vi håper at noen av dere har mulighet i år!

Lurer du på noe? Ta kontakt med prest Ragnhild Fuglseth på tlf. 92 02 91 13 eller trosopplærer Tommy Stormo på telefon 909 56 111.

Trosopplæringsarrangementer i Eide er gratis å være med på.

Påmelding innen 9. november

Meld på 7.-klassingen til tommy.stormo@hustadvikamenighet.no eller tlf. 90 95 61 11 senest i løpet av 9. november. Skriv navnet på deltakeren og gi beskjed om dere kan hjelpe til og om allergier eller andre behov barnet har. Skulle noen ha glemt å melde seg på, ta kontakt for å høre om dere kan komme likevel.

Trosopplæring er for alle

Dette brevet sendes til barn født i 2009 som står i Den norske kirkes medlemsregister, men arrangementet er åpen for alle. Kjenner du noen andre 7.-klassinger i Eide som har lyst til å bli med, tips dem om at de finner brevet på eidemenighet.no. Trenger ditt barn tilrettelegging eller et alternativ opplegg, gi oss beskjed!