Vårens menighetsblad er klart

Påskenummeret er i kjømda til en postkasse nær deg. Om det ikke er ankommet ennå, bør det være på plass denne uka…
Førstesiden er et bilde tatt av Margareth Hjertvik, og som vanlig er bladet fylt opp av smått og stort fra Averøy og Eide. Kårvåg bedehus presenteres litt nærmere, i prestens hjørne ser han litt nærmere på arvegods, andakten handler om håndvask, Bremsnes kirke har fått penger til nytt tak, menighetsrådsleder og styreleder i Menighetsbladet Anne Lise Vatne Eide har valgt seg Dine hender er fulle av blomster som sin salme og nytt gjerde er på gang på gravstedet på Kvernes. Dette bare på de første 6 sidene. Bispedømmerådsleder (og kirketjener i Kornstad) Ann Kristin Sørvik har skrevet litt fra kirkemøtet, Magne prest litt om muligheter for vielser på Håholmen. Gudstjenestelisten er som vanlig på side 8, mens slekt følger slekt og bedehusspalta finnes på side 10 – også som vanlig. Side 9 har vi litt om Friends, det nye klubbtilbudet for 4. – 7. klasse i Eide, og trosopplæringen i Averøy tilbyr ungdom som vil reise på kristne sommerleirer litt støtte til påmeldingsavgiften. Litt datoer for trosopplæring i Averøy og Eide finnes også på siden. Både på side 5 og 10 finnes det litt informasjon om et foredrag av Edvard Hoem som skjer 1. pinsedag i Kvernes kirke. Årets konfirmanter kan en finne på side 11, sommerkonsertene i Kvernes likeså. Påsken i ord og toner i Kornstad, ungdomsgudstjeneste i Eide, årsmøte i Gaustad kapell står også på samme side. Til slutt har vi bilder fra forskjellige trosopplæringsarrangementer.

2017-vår